top of page
  • Obrázek autoraMimosa Confiante

Save Your Tears 2.díl

Aktualizováno: 11. 4. 2022

Jak píšu vždy úvodem, jsem členka ve skupině Snarry CZ/SK, kde skvělá FemmeFragile vymyslela nadílku Snapíšek. Tato povídka vznikla původně pro tuto nadílku, ale skončila jako oslava třetího adventu. Přiznám se, že mi dala zabrat. Původní myšlenka byla, vyzkoušet si psát něco opravu drastického, něco co je těžce mimo moji komfortní zónu a tak vzniklo toto. Na některé scény jsem se musela dovzdělat sledováním hardcore porna, ale co bych pro Vás neudělala! Doufám, že si tuto povídku užijete i přesto, že je to pořádná prasečina. Zároveň varuju, některé skutečnosti jsem si opravdu upravila ke své potřebě... Kupříkladu, piercingy opravdu nepíchám... Dovolila jsem si tuto povídku rozdělit na dvakrát, abych Vás trochu napnula. Prosím moc o komentíky, jsem z této povídky celá nesvá. Aby měl Harry šanci Voldemorta porazit, Severus mu musí pomoci. Albus Brumbál v tom vidí to nejlepší řešení... Opět mnohokrát děkuji AdaCordella za editaci a neocenitelné rady. Mám pocit, že tahle povídka pro ni byla docela sebezapření.

 

Prohlašuji, že celý svět Harryho Pottera je výhradním vlastnictvím J.K.Rowling a tento příběh nebyl sepsán za účelem zisku.

 

Harry jej očekával. Seděl na stole a díval se ke dveřím. Severus otevřel. Nezarazil se nad tím pohledem, i když byl překvapený, a jen se usmál a přešel k Harrymu. Stál před ním a přikázal mu natáhnout ruce před sebe.

Harry to mlčky udělal, sledujíce jak mu Severus paže zručně svazuje. Protáhl okem ve stěně za ním provaz a zatáhl, až si Harry musel opět lehnout na ten stůl. Následoval stejný proces s nohama. Harry nikde neviděl žádné jehly, takže se mu jeho rozbušené srdce pomaliču uklidňovalo. Netušil, jak je to možné.Mohlo to být něco mnohem horšího?

Severus mlčky pracoval. Když měl Harryho hezky roztaženého a znehybněné, vzal provaz a podíval se mu do očí.“Věříš mi?”

Harry očima neuhnul a překvapeně se přistihl jak kýve.

Severus se usmál. Vzal Harryho napůl tvrdý penis a začal mu ho honit.

Harry zavřel oči a prudce vydechl. Ta ruka na jeho penisu ho rajcovala, když s ní Severus pohyboval, Harry cítil, jak v něm nastupuje vzrušení. Pak muž jeho penis nečekně pustil, protože mu dostatečně stál.

Severus vzal do ruky provaz a zručně mu začal podvazovat varlata. Harrymu se to přestávalo líbit, ale penis stál, jako kdyby se ho to netýkalo. Dokud mu jej nepodvázal také. To už začalo být bolestivé, a Harry se začal vrtět.

Severus mu položil ruku na břicho a usmál se. “Ukážu ti slast, Harry.”

olíbil jej na špičku svázaného penisu a Harry opět prudce vydechl.“Nicméně, nechci od tebe slyšet ani slovo.”

Vzal do ruky cosi jako pásek s červenou kuličkou. Donutil ji Harryho vzít do pusy a pásek mu zavázal za hlavou.

Harry zjistil, že není schopen mluvit, ani kdyby chtěl, natož pořádně křičet. Vytřeštil na Severuse oči, když ten vzal do ruky malý kolík, vypadající jako želatina a začal ho potírat nějakou mazlavou tekutinou.

Pak ho přiložilk Harryho sevřenému konečníku a i přes počáteční odpor jej vtlačil dovnitř.

Harry svíral stehna i svaly a vrtěl hlavou. Nechtěl tam nic. Nechtěl tam ničí penis. A teď už věděl, kam to bude směřovat.

Severus mu prudce stiskl penis a Harry tiše zasténal bolestí, jak se zařízl utažený provaz.

Severus se mu podíval do očí a kolíčkem pohyboval sem a tam. Nebylo to nepříjemné, ani příjemné. Harry by to však hrozně rád dostal ze svého těla. Když to Severus konečně vyndal, vzal mnohem větší a opět tu věc potíral tekutinou.

Harry se opět zkusil vzepřít, když se špička dotkla jeho konečníku, a zaúpěl, když to Severus vecpal dovnitř. Ve své hlavě Harry křičel a kroutil se s rukama za hlavou ve snaze se osvobodit. Marně.

Severus si zmítajícího chlapce nevšimal a soustředil se na roztahování jeho dirky. Nemohl se hýbat a nemohl křičet, tak to měl Severus rád. Umožní mu sténat, až bude v něm, ne dřív.

Usmál se, když vytáhl další kolík.

“A teď, Harry, koukni na tohohle kamaráda. Není tak silný, jako ten kolík předtím, že ne?”

Harrymu prýštily z očí slzy, zavrtěl hlavou.

“Ale bude, neboj se,” zavedl Snapedo něj toho kamaráda a začal pumpovat do plugu vzduch.

Jak se pomalu naplňvoval, Harryho svěrač se roztahoval a Harry měl snahu to vytlačit ven, což akorát přispělo k tomu, aby to ještě více bolelo.

Severus se bavil tou jeho snahou. Sledoval, jak se sval kolem plugu svíral bez šance se uzavřít, a jeho penis se pomalu plnil krví.

Napjatě Harryho sledoval. Vypadalo to, že je konečně na pokraji svých psychických sil.

Harry přivíral ten pohled šponoval se a zjevně v duchu křičel.Severus se k němu naklonil: “Neřekl jsem ti to dřív, ale musíš přestat zatahovat ty svaly. Pak to nebude tak bolet.”

Rozesmál se, když Harry rozevřel prudce oči. Severus totiž upustil vzduch a vytáhl roztahovací plug z Harryho konečníku, jen aby ho nahradil něčím větším, tvrdším, teplejším a vylnějším; svým vlastním penisem.

Vrazil ho do Harryho a přitáhl si ho k sobě, nedbaje na to, že Harryho ruce budou ve velmi bolestivé a napjaté poloze. Přirážel nejprve pomalu, pak rychleji, než se dostal na svoji obvyklou rychlost a Harry se propjal.

Severus pečlivě sledoval jeho reakce, a když viděl, že slastně přivírál oči, naklonil se a uvolnil mu roubík.

Harry okamžitě začal vzdychat s každým novým přírazem.

Severus věděl moc dobře, co dělal, a hezky masíroval prostatu uvnitř Harryho, který měl pocit, že musí vybuchnout. Pořád se to však prodlužovalo a slast se měnila v bolestivé pnutí.“Prosím, Pane!” vyhrkl zcela instinktivně a Severuse tím neskutečně potěšil.“Svážeš se se mnou a budeš můj otrok?” zeptal se, na což Harry kývl a vykřikl: “Ano, udělám to pane! Udělám to hned! Jen už mě prosím nechte!”

Harry se rozplakalSeverus spokojeně pokračoval, aniž by jeho penis uvolnil, a řekl: “Nejprve chci neporušitelný slib, Harry. Pak tě udělám.”

Harry kývl, byl ochotný udělat cokoliv, aby jej Severus zbavil toho trýznění.

Severus z něj vyklouzl, uvolnil mu ruku a podíval se mu do očí. Pak zakřičel směrem ke dveřím. Dovnitř nevešel nikdo jiný, než Lucius Malfoy. Ohrnul nos nad Harryho svázaným přirozením a podíval se na Severuse.“Slíbil to. Musíš být svědek.”

Harry se zastyděl. Nechtěl, aby jej takhle viděl někdo jiný, ale už nemohl couvnout. Snape ho nenechá.

Lucius vytáhl hůlku, vyřkl “Infragilis! Votum! Opus!”, a počekal.

Harry Severusovi podal svoji paži, oba vyslovili slib

Harry sledoval, jak z Luciusovy hůlky vystřelil paprsek a obtočil se kolem jejich spojených rukou.

Lucius se uchechtl, pak odešel. Moc dobře věděl, co chudáka Harryho čeká.

Severus Harryho znovu spoutal a vnikl do něj. Netrvalo dlouho, a Harry na všechno zapomněl a znovu škemral o uvolnění.

Severus dostál svému slibu a uvolnil provazy, aby chytil Harryho nalitý penis do ruky a v rytmu svých přírazů mu ho honil. Když vytryskl, uvědomil si, že Harry se udělal ve stejný okamžik.

Uvolnil provazy a beze slov odešel, aniž by se znovu oblékl.

Harry byl ulepený a ze zadku mu odkapávalo Severusovo sperma. “Děkuji, pane.” zašeptal do ticha, nevěda, že jej Severus zpoza dveří velice dobře slyšel.


Další den Severus připravil rituál. Šlo o jednoduché kouzlo svázání, které se nedalo již nikdy zrušit. Stačily dvě věci. Lektvar sebraných slz, který Harryho sváže se Severusem veškerým jeho bytím a zcela jej podřídí jeho moci. Nic složitého pro zkušeného lektvaristu, který s tím souhlasem počítal, a tak slzy svého budoucího otroka sesbíral během mučení, aniž by si to Harry uvědomil. Stejně tak sebral i Harryho sperma a vlasy.

Měl vše, aby tento jednoduchý lektvar uvařil.

Usmál se a šel do laboratoře, kde strávil následující většinu dne.

Hotový lektvar byl průzračný a bez zápachu.

Severus si znovu prošel rituál v knize a pohledem zkontroloval piercing, který přijde do Harryho penisu.

Sexuální otrok... Kdyby tak Harry tušil.

Severus se uchechtl, a když si byl jist, že má vše, přenesl to ke speciálnímu křeslu, připravenému pro tento okamžik.

Harry dostal ke své snídani uspávací prášek, takže netušil, co se děje, když jej Severus vzal do náruče a odnesl do místnosti, kde svázání proběhne.

Položil jej do křesla. Zlomil violu s lektvarem, který měl zneutralizovat uspávací prášek. Když se Harry začal probírat: . “Je čas, Harry,” shlížel na Harryho z vrchu.

Harry se probíral pomalu, ale slyšel Severusův hlas, jak k němu promlouvá.

Severus mu dal k ústům lektvar, Harry se napil. Chutnal jako voda. Aniž by se vzpěčoval, vypil všechno, co mu Severus podal.

“Ano, můj pane?” zeptal se trochu zmateně, jak na něj lektvar působil.“Opakuj po mně, Harry” usmál se Severus, spokojený, jak jednoduché to celé je. Mávl hůlkou a začal vyslovovat jednotlivá slova kouzla: “Ego vitam cedo. In manibus tuis posui. Et suscipio verbum audire. Homo esse desino et res fio.”

Harry ta slova po něm opakoval, s každým dalším slovem z Harryho vycházelo zvláštní světlo, které zhaslo, jakmile dořekl poslední slabiku.

Severus mu pomohl, aby si v křesle pohodlně lehnul. Uvázal mu ruce, nohy a pas, umyl si ruce v dezinfekčním roztoku a vzal do ruky kleště, kterými chytil kůži na Harryho penisu.

Harry byl stále silně omámený, i když se počas vyslovování kouzelné formule zdálo, že je zcela při smyslech a plně si neuvědomoval, co se děje.

Severus si byl jistý, že bolest Harryho velice rychle probere.

Označil si místo, kudy povede jehlu, a podíval se na ležící šperk ze zlata. Měl tvar zbraně. Úzká trubička, která se zaváděla do uretry a takový dřík, jež byl v propíchnuté části penisu.

Severus měl tenhle typ piercingu rád. Věděl, že Harryho bude dost obtěžovat, ale benefit v podobě zvýšené sexuální rozkoše později uvítá.

Usmál se a vzal do ruky zahnutou velkou jehlu. Vsunul ji opatrně do močové trubice a pak propíchl spodní část Harryho penisu. V ten moment začal Harry křičet a snažit se vytrhnout, ale pouta jej držely pevně na místě.

Severus se rozhodl pracovat co nejrychleji. Vzal krátkou tyčinku a navlékl ji na jehlu, Z té se stal vodič, díky kterému provlékl trubičku vzniklou dírou. Prstem ho přidržoval na místě, odložil jehlu a vzal do ruky trubičku, kterou zasunul do močové trubice, a jakmile ucítil, že do malé prohlubně zapadla krátká tyčinka v propíchnutém místě, našrouboval ji.

Harry vzlykal a stále sebou trhal, ale Severus na to nedbal. Pohladil penis, kde se skvěl ten důkaz svazku mezi nimi, a pak Harryho propleskl.“Uklidni se! Je to hotové.”

Harry se prudce nadechl a zamrkal, pořád to bolelo, ale vzepřel se a snažil se se Severusem mluvit.

“Co bude teď?”

Severus se usmál. “Teď nebude nic. Vrátíš se k Dursleyovým a budeš mlčet.”

Harry se chtěl zeptat, jak ví, že bude mlčet, když zjistil, že nemůže říct ani slovo. Vytřeštil oči a Severus se uchechtl, když si uvědomil, že svoje rozkazy bude muset formulovat specifičtěji.“Můžeš mluvit, Harry, ale nikomu nesdělíš, co se dělo, když jsi byl na prázdninách. Ani, že jsi můj otrok. A ani, že jsi se mnou svázaný. Rozumíš?”

Harry kývl. V penisu mu bolestivě pulzovalo.

“Vysvětlíte mi, co je tohle, pane?” zasekl se. “Jak budu chodit na záchod?”

Severus protočil oči, sáhl Harrymu mezi nohy a Harry sebou škubl. Sledoval, jak Severus odšrouboval kuličku, usazenou v ústí močové trubice a tvrdě řekl: “Takhle!”.

Harry vytřeštil oči a zavrtěl se.“Ale... co když mě někdo uvidí? Na klučičích záchodech?”

Severus se nadechl a snažil se uklidnit. Ačkoliv bylo Harrymu 16 let, byl vlastně panic, než si jej Severus vzal. Snažil se sám sebe opanovat, aby se uklidnil a Harryho neudeřil. Dosáhl svého, cítil se opojený a nejraději by svého otroka držel u sebe, ale věděl, že to nejde. Musel vydržet než začne škola.

“Tak řekneš, že to měl nějaký tvůj kamarád a nechal sis to udělat taky.”

Harry se znovu zavrtěl. Cítil se neklidně a netušil proč. “Cítím se divně,” vyhrkl a dodal: “Pane.”

Severus se ušklíbl. “Je to pouto otroka. Chceš mě potěšit?” Usmál se vilně. “Nemám proti tomu nic, ale pak tě budu muset odvést zpět.”

Rozepnul si kalhoty a zadíval se na váhajícího mladíka. “Udělej, co ti teď radí tvůj instinkt.”

Harry se nadechl, položil se na záda a roztáhl rukama půlky od sebe s jasnou pozvánkou pro Severuse, který neváhal a zbořil se do toho mladého těla.


Harry se cítil v domě svého strýce nesvůj. Měl pocit, že to tam za žádnou cenu nevydrží. Cítil, že tam nepatří. Nemohl se však ve svých pocitech vyznat. Tušil, že to bude to pouto. Cítil, že byl měl být u Severuse, jak si zvykl mu říkat v duchu. Severus mu to však nedovolil, musel ho oslovovat ‘pane’.

Harry se uchechtl, když si vzpomněl na vášnivou chvilku před jeho odchodem domů a na to, jak Severus odchytil Luciuse Malfoye na chodbě a použil na něj Obliviate. Výraz toho prašivého aristokrata stál za to.

Harry byl trochu ve stresu v ten okamžik, protože mu plně došlo, že ho Severus přivedl do hadího doupěte. Věřil však, že ho Severus ochrání.

Nyní před ním ležel ještě celý měsíc prázdnin bez Severuse.

Povzdechl si, vzal si k ruce učebnice a začal dělat úkoly. Severus mu nakázal, aby je udělal všechny do konce týdne. Moc nadšený z toho nebyl, ale rozhodl se na tom cvičit vzpěčování se příkazům svého pána. Byl rozhodnut dosáhnout určité svobody vůle. Imperius na něj nefungoval, tak proč by nemohl ohnout i to pouto dle svých představ?


Severus seděl v kanceláři ředitele Albuse Brumbála a zíral na šálek černého čaje.“Udělal jsem to,” podíval se mu do očí.“S tím poutem se Harry bude schopen naučit vše potřebné. Jednoduše tě bude muset poslechnout,” usmál se Albus trpělivě. “Cítíš se špatně, Severusi?”

Ten zavrtěl hlavou a tvrdě na něj pohlédl.“ Víš moc dobře, že jsem po něm toužil. Nejsem taková čistá duše, za jakou mě všude označuješ. Víme oba, že jsem nebezpečný.”

Albus se i přes jeho slova usmál. “Hm, Harry je i moje pojistka, jak jistě víš. Lily tě držela na naší straně dlouhé roky, ale tvoje láska pomalu vyprchala. Harry tě k sobě připoutal znovu, mám pravdu?”

Severus se nadechl. “Ano. Dělal jsem to i s tímto vědomím. Jste manipulátor, ale já do vás vidím, Albusi. Takže se nemusíte schovávat. Uděláte vše, abyste vyhrál.”

Albus se rozesmál. ” Výborně, chlapče. Teď jen, aby to dopadlo, jak já potřebuji.” S tím dodall: “Až přijde čas, budeš mě muset zabít.”

Severus zvedl překvapeně hlavu. “Proč?”

Albus vyhrnul rukáv. “Využijeme to v náš prospěch, ale, Severusi, po mé smrti to bude na tvých bedrech.”veškeré potřebné informace. Severus byl koncentrován. Tušil, že to nedopadne dobře.


Čas utíkal.

Harry stál nad tělem největšího kouzelníka všech dob, Albuse Brumbála, a zíral do deštivé noci, kde zmizel jeho pán. Neodkázal jej nenávidět. V hlavě mu běžela jen jedna myšlenka: Vrať se”

Musel se zuby nehty držet, aby neutíkal za ním. Nocí otřásl blesk a Harry se otočil, aby čelil tvářím svých spolužáků a ostaích učitelů.“Snape. Byl to professor Snape...” Davem se ozval šum a McGonagallová plakala.

Harry se znovu otočil a pomyslel si: Tolik jsi mě toho naučil, proč?


Harry stál ve skryté chodbě, ústící do Chroptící chýše, a čekal. Slyšel, jak se baví Severus s Voldemortem. Musel vyčkat, dokud nebudou pryč, když vtom uslyšel neklamné známky zápasu a překvapeného Severuse.

“Můj pane?”

Ozval se tupý zvuk, jako kdyby někdo na něco narazil.

A Voldemortova poslední slova” “Sloužil jsi mi dobře, ale nemůžu dovolit, aby jsi byl pánem Bezové hůlky. Chápej.”

Následný zvuk přemístění dal Harrymu vědět, že vzduch je čistý. Nedbal na své kamarády a vtrhl dovnitř.“Severusi!” poklekl do pomalu se zvětšující louže krve.

Zíral na tu spoušť a znovu šeptal: “Severusi!”

Ten otevřel oči a překvapeně zíral na svého otroka.

“Harry,” usmál se jemně, z oka mu vyklouzla slza. “Seber moje slzy, Harry. Jsou v nich vzpomínky. Ty, které potřebuješ, abys ho porazil. Udělej to. Hned!” přikázal mu.

Harry sebral lahvičku, kterou mu podávala Hermiona, a zatímco oba jeho přátelé překvapeně sledovali, co dělá, Harry sebral slzy a pak se sklonil, aby přitiskl svá ústa na Severusova.zvedl pomalu ruku a zajel mu prsty do vlasů.

Harry oddálil rty jen natolik, aby uslyšel poslední Severusova slova: “To nejkrásnější rozloučení, jakého se mi mohlo dostat. Jdi, Harry. Zabij ho a žij plnohodnotný, krásný život bez zátěže našeho pouta.”

Harry se díval do nyní již netečných a prázdných očí a cítil, jak Severusova ruka sklouzává dolů z jeho vlasů. Zachytil ji na poslední chvíli a s pláčem ji položil na svoje srdce.

“Jak můžeš! Jak si můžeš myslet, že to dokážu! A vůbec, jsi mistr lektvarů zatraceně!” Zacloumal s tělem. “Jakto, že nemáš protijed! Jakto, že nemáš lék!”

Cloumal s ním hystericky, až zakročila Hermiona a strhnula ho do svého náručí. Snažila se Harryho utišit a Ron k nim poklekl.“Netuším, o co tu jde, ale Harry, na truchlení bude čas později. Máme úkol. Pak se pro něj vrátíme.”

Hermiona přitakala a vzala Harryho obličeje do dlaní. “Harry! Pojď. Severus Snape by byl zklamaný, kdybys to teď vzdal!”


Harry stál u hrobu mistra lektvarů, profesora Severuse Snapea, válečného hrdiny, vyznamenaného in memoriam Merlinovým řádem I. třídy, a slzy mu tekly po tváři.“Zapomeň, Severusi Snape, že bych tě nechal hnít v hrobě. Jsem pánem Bezové hůlky a vlastním i ostatní dva předměty. Jsem tedy i pánem Smrti. Věř tomu nebo ne. Dojdu si pro tebe.”

Otočil se a bez ohlédnutí odešel.

-KONEC-


Nechtěla jsem to psát na začátku, ale je fér Vás uklidnit. Můžete se těšit na pokračování! A to v podobě povídky, jménem BLOOD SWEAT & TEARS! A už za pár hodin... Nicméně už to taková prasečinka nebude...


bottom of page