top of page
  • Obrázek autoraMimosa Confiante

Save Your Tears 1.díl

Aktualizováno: 11. 4. 2022

Jak píšu vždy úvodem, jsem členka ve skupině Snarry CZ/SK, kde skvělá FemmeFragile vymyslela nadílku Snapíšek. Tato povídka vznikla původně pro tuto nadílku, ale skončila jako oslava třetího adventu. Přiznám se, že mi dala zabrat. Původní myšlenka byla, vyzkoušet si psát něco opravu drastického, něco co je těžce mimo moji komfortní zónu a tak vzniklo toto. Na některé scény jsem se musela dovzdělat sledováním hardcore porna, ale co bych pro Vás neudělala! Doufám, že si tuto povídku užijete i přesto, že je to pořádná prasečina. Zároveň varuju, některé skutečnosti jsem si opravdu upravila ke své potřebě... Kupříkladu, piercingy opravdu nepíchám... Dovolila jsem si tuto povídku rozdělit na dvakrát, abych Vás trochu napnula. Prosím moc o komentíky, jsem z této povídky celá nesvá. Aby měl Harry šanci Voldemorta porazit, Severus mu musí pomoci. Albus Brumbál v tom vidí to nejlepší řešení... Opět mnohokrát děkuji AdaCordella za editaci a neocenitelné rady. Mám pocit, že tahle povídka pro ni byla docela sebezapření.

 

Prohlašuji, že celý svět Harryho Pottera je výhradním vlastnictvím J.K.Rowling a tento příběh nebyl sepsán za účelem zisku.

 

Předtím, než se kolem Harryho rozprostřela milosrdná tma, zaslechl ten sametový, temnotou prodchnutý hlas: “Budeš můj. Oddaný. Se vším všudy, Harry!”


Probudila jej bolest a chlad.

Otevřel oči, zmučené od prolitých slz, a vydechl. Ležel na studené podlaze ve špinavé kobce. Nepamatoval si, jak se do ní dostal, vlastně si nepamatoval vůbec nic, co se dělo předtím. Nyní byl nahý a celé tělo ho bolelo, jako kdyby jej chytila Dudleyho parta a bušila do něj celé měsíce. Pak si přeci jen vzpomněl, že prakticky TO se stalo.

Ale jak se potom dostal do té kobky?

Proč neměl ani spodní prádlo?

Rozhlédl se, ale bez brýlí kolem sebe neviděl nic čistě. Barva kamene mu připomínala Bradavice, ale silně pochyboval, že by byl opravdu v nich. Brumbál by ho v žádné kobce nenechal a nejspíš by ho v tuhle chvíli léčila Poppy Pomfreyová. To se však nedělo a Harry začal propadat depresi, že ho možná chytil Lord Voldemort. Přeci jen se to stalo na ulici, mimo ochranu krve.


O několik hodin později vešel do místnosti muž.

Harry seděl na patách a houpal se, ve snaze trochu se zahřát, a sledoval toho muže, ale nebyl schopen na jeho tvář zaostřit. Viděl, že je celý v černém, že má zřejmě i černé vlasy.

Napadlo ho tímto...

“Snape?” vydechl.

Ten muž se usmál, to Harry rozeznal, a odpověděl: “Výborně, Harry. Ale špatné oslovení!”

Na Harryho tváři přistála facka, která ho totálně překvapila, takže upadl nazad.

Překvapeně si třel místo na tváři a vzhlédl.“Budeš mě oslovovat ‘Můj pane’,” na Snapeově tváři se rozšířil úsměv. “Nikdo neví, kde jsi a ani že jsi zmizel. Pan ředitel, Harry,” jméno chvíli povaloval na jazyku, než poklekl a pokračoval: “zakázal tvým přátelům, aby ti psali. Takže se po tobě nikdo do konce prázdnin nebude schánět. Dursleyovi aktuálně mají za to, že si tě odvedl ředitel zpět do školy.”

Harry se snažil přijít na to, o co se jedná.

“Vydáte mě Voldemortovi?” vydechl.“Ovšem že ne, Harry. Jsi jediná naděje, že i já nakonec budu svobodný muž. Ale je tu něco, co nesnese odkladu. Jsem hladový po tvém těle. Sleduji tě už několik měsíců, vyrostl jsi v nádherného mladého muže.” Na tváři se mu rozprostřel úsměv a něžně dodal: “Zapomněl jsi mě správně oslovit, Harry. Pro teď ti to odpustím, ale budu přitvrzovat. Neposlušnost u svého otroka vážně nestrpím!”

V Harrym se vzedmul odpor. “Nejsem gay! A nejsem ničí otrok, Severusi Snape!”


Úsměv na Severusově tváři se velmi rychle vytratil.. Vstal a přikývl: “Jsem si jistý, že mé speciální zacházení ti ukáže, že gay jsi. A že chceš být můj otrok.” Zasmál se. “Nyní tomu nerozumíš, ale budeš, Harry! Neboj se. Vysvětlím ti to a začnu nejspíš hned teď.” S posledními slovy si rozepnul kalhoty a vytáhl svůj penis. “Vezmi ho do pusy jako hodný kluk.”

Chytil ho za vlasy a násilně přitáhl jeho obličej ke svému rozkroku.“Ne!” odmítal nadále Harry s hrůzou v hlase.

Rukama se zapřel o Severusovy kyčle, což se mu enormně líbilo.“Jsme kouzelníci, Harry. Udělej, co jsem ti přikázal dobrovolně, nebo to půjde po zlém. A já tě ujišťuji, že tě získám stůj co stůj! A je mi jedno, co k tomu použiju!“ Harry vzdoroval i nadále. Severus se smál spokojeně do obličeje. Penis mu pyšně stál. Vytáhl Harryho za vlasy, hodil s ním o sůl, kterého si Harry předtím nevšiml a bezhůlkově mu spoutal ruce a upevnil je v rozích stolu.

Harry si připadal roztažený jako žába. Nemohl se ani hnout. Najednou za sebou zaregistroval přítomnost do půl těla nahého Snapea.

Ten se opatrně se zalíbením dotkl Harryho varlat. Přejel přes ně prsty a pak je stiskl.

Harry se otřásl nechutí. “Nedělejte to!” zařval.

Severusovou odpovědí bylo sevření varlat v hrsti a prudké zmáčknutí, které Harrymu vyslalo do těla vlnu nesnesitelné bolesti.“Budu tě tou bolestí ovládat, Harry. A až přijdeš k rozumu, budeš tu bolest vyžadovat. Staneš se na ní závislým.”

Harryho tváře byly vlhké od slz bolesti a bezmoci. “Ne!” vyhrkl.

Ten odpor Severuse neskutečně rajcoval. Roztáhl mu půlky od sebe a usmál se, než mu do ucha zašeptal: “Jak chceš.”, a prudce do Harryho těla pronikl.

Nejprve jen na špičkou, protože to bylo pěkně na sucho. Plivl mezi jejich těla a rukou přejel po svém penisu. Pak přirazil znovu a dostal se do něj větší částí.

Harrymu se zatmělo před očima. Nikdy sex neměl ani se ženou, natož s mužem. Bolest z těsného a suchého konečníku, kterým procházelo něco mnohem většího než mohl zvládnout, byla nesnesitelná. Chtěl se osvobodit, trhal celým svým tělem, ale vedlo to jen k tomu, že v něm Snape skončil celý. Cítil náraz jeho těla.

Vzlykl a napjatě čekal, co se bude dít dál.

Severusova ruka mu přejela po paži až došel ke krku, který sevřel a donutil Harryho se přitisknout zády na jeho tělo.

“Takže myslíš, že mi můžeš vzdorovat, Harry?”

Harrymu přeskočil hlas, když mu odpověděl: “Mě nezlomíš, ty bastarde!”, čímž Severuse rozčílil tak, že jej pustil a začal do jeho těla prudce a bezohledně přirážet.

Po chvíli Harry cítil teplé vlhko stékající po jeho nohách a jen tiše supěl ve snaze vydržet to. Cítil se jako bomba před prasknutím. Napjatý a plný. Nenáviděl tu bezmoc. Stál, držel a snažil se nezhroutit. Cítil se směšně a poníženě, zatímco Severus pomalu a mučivě přirážel. Bylo mu úplně jedno, že to Harryho bolí. Musel jeho neposlušnost potrestat.

Když po dalších 20 minutách cítil, že se blíží konec, vytáhl se z Harryho těla a poslal své sperma na mladíkův zadek.

Harrymu se třásla kolena.

Na zemi byly kapky krve z natrženého konečníku.

Severus si své dílo spokojeně prohlížel. “Neboj se, nenechám tě tu takto roztrženého. Chci tě příště jako nového,” zašeptal inkantaci a Harry cítil, jak krev mizí z jeho nohou, spolu se Snapovým semenem. Jak se jeho konečník zatahuje za nesnesitelného pálení. Pak mu jej Snape potřel něčím chladivým.“Zítra si zahrajeme hru na otázky a odpovědi,” došel ke dveřím kobky a mávl rukou, čímž Harryho tělo sklouzlo na zem, protože jej už nic nepoutalo.

Slyšel, jak se zavřely dveře a ztulil se na chladné zemi do vzlykajícího klubíčka. Ten den se mu usínalo velice špatně. Byl si jist, že z toho nevyvázne tak lehce a že se mu Severus Snape nesmazatelně vryl do vzpomínek.

Bylo to jako šoková terapie. Ale co z toho vzejde? Ptal se sám sebe.


Druhý den sebou Harry trhnul pokaždé, když slyšel něčí kroky. Chvíli doufal, že to je možná někdo, kdo by mu mohl pomoci, ale pak ho napadlo, že je to Snape a že jen čeká, až zakřičí o pomoc, aby mohl do kobky vlítnout a provést mu to samé, co předcházející den. Netušil, jakou hru chce Snape hrát, ale už teď se mu z toho dělalo špatně.

Odhadoval, že čekal dlouhých 7 hodin, než se Severus Snape opravdu dostavil. V ruce nesl krásně vypadající jídlo a zakrytý stříbrný tác. Obojí položil na ten stůl, na kterém předtím mučil Harryho. Chvíli stál opřený a Harryho pozorně sledoval.

“Jak mě máš oslovovat, Harry?”

Harry chtěl odpovědět správně, opravdu věděl, že by měl, ale jeho mozek odpověděl dřív, než si to rozmyslel: “Snape!”

Díval se na Severuse, kterému se na tváři rozhostil děsivý úsměv.“Dobrá, Harry, takže naše hra pokračuje.”

Přešel rázně k němu, dotáhl ho k tomu stolu a hodil jej znovu na něj.

“Začneme zlehka, Harry, ale když nebudeš hrát podle pravidel, bude to mnohem, mnohem horší.”

Svázal Harrymu ruce nad hlavou a provaz protáhl kruhem ve zdi. To samé udělal s nohama, ale přivázal je tak, aby je měl roztažené a pevně stažené dolů.

Další, co udělal, už Harry považoval za dostatečný důvod křičet. Severus mu ukázal dva do sebe zapadající kusy železa. Plíšky silné a neohebné. Přiložil první pod Harryho varlata a druhý přes ně. Utáhl a zašrouboval je. Díky tomu se kůže na jeho varlatech napjala a Harry sebou šil, ve snaze uniknout tomu nepříjemnému tlaku.“Teď, Harry. Existuje mnoho možných her. Můžu ti ukázat, jak moc to může bolet, když ti do nich budu bušit, a že po chvilce ta bolest začne být tupá.Nebo ti budu pokládat otázky a při špatné odpovědi ti do nich zabodnu tuhle krásnou jehlu,” aby demonstroval, jednu z těch obřích jehel zvedl, “ale ne, neptám se tě,” dodal, když Harry otevíral ústa.

Byl v pasti, věděli to oba..

Severus Snape si s ním mohl dělat, co chtěl.

Harry začal křičet a trhat sebou v zoufalé snaze osvobodit se. Kobkou se nesl smích Severuse Snapea.“Jdeme na to, Harry,” olízl napjaté koule a podíval se na Harryho. “Jak mě máš oslovovat?”

Harry vyhrkl plačtivě: “Nech mě jít!”, a Severus se rozesmál.

Zvedl první tři centimetry dlouhou jehlu a přiblížil ji k Harryho pravému varleti.

Harry začal hyperventilovat a prosit, ale Severus se nezastavil. Zapíchl ji do jemné kůže a tlačil ji pěkně hluboko.

Harrymu tekly slzy, ruce mačkal v pěsti a snažil se uklidnit.

Bolest to byla nepříjemná, ne ale tak strašná, jako to znásilnění den předtím.

Stejně nechtěl, aby to pokračovalo!

“Tak, Harry, znovu, jak mě máš oslovovat?“

Harry se nadechl a přeskakujícím hlasem odpověděl: “Můj pane.”

Severus se potěšeně usmál. “Tak je to správně, Harry. Jaký bude tvůj trest, pokud to nebudeš dělat?”

Harry vzlykl: “Znásilníte mě, pane.”

Severus vyloudil: “Ne, ne, Harry, špatná odpověď.”

Vzal další jehlu a zapíchl ji do druhého varlete.

Harryho tělo se samovolně propajlo a Severus na to řekl jen: “Příště tě za ně přivážu, abys na nich visel. Budeš si to užívat.”

Harry jen vzlykl V duchu se ptal sám sebe, co bude příště.“Jedna pro mě, Harry,” vzal další jehlu a mučil Harryho varlata dalších několik minut.

Harry byl na konci svých sil, ani by ho nenapadlo, že Snape může mít něco takového rád.

Vzlykal, když Severus vytáhl tu největší jehlu. Měla tak deset centimetrů a Severus ji změřil napříč oběma varlaty.

“Prosím, pane! Nedělejte to!” Harry sebou zaškubl.

Severus odpověděl: “Bude to esteticky pěkné. Podívej se na svoje varlata, Harry. Krásná práce, nemyslíš? Symetrické dílo. Dám ti šanci. Projdeš rituálem spoutání, Harry? Otrockého spoutání?”

Harry mlčel, dokázal myslet jen na tu jehlu.

Šokovaně otevřel ústa, když mu došlo, že mu v penisu cuká touhou, ale přinutil se zkoncentrovat a odpovědět sám sobě. Nechtěl se vzdávat svého života. Vždyť se mu Snape ani nelíbil! A bude mu tohle chtít dělat opakovaně? Co když se v tom Snape vyžívá? Nechtěl toho být součástí.

“Ne, pane.”

Severus se usmál a přiložil jehlu zprava. Pak zabral a silnou ji vtlačil.

Harry začal křičet a prosit: “Pusťte mě, stop! Zastavte to!”

Cukal hlavou ze strany na stranu a kousal se do jazyka. Vykřikl zprudka, když jehla projela z druhé strany:

“Ještě mám jednu, Harry. Mám rád symetrii a harmonii. Jsem ochoten to neudělat něžně, pokud mi dáš závazný kouzelnický slib, že se ihned staneš mým otrokem.”

Harry zavřel oči, bolavá varlata pulzovala.

“Ne!”

Severus si povzdechl. “Hloupý Nebelvír,” a propíchl druhé varle.

Na Harryho to bylo moc a svět zčernal…


Probudil se zabalený do deky, s jídlem vedle sebe.

Roztřeseně se nadechl a při snaze posadit se ucítil svoje napjatá, oteklá a bolestivá varlata.

“Takže se mi to nezdálo!” vzlykl.

Roztřesenou rukou vzal kousek jídla z tácku a vložil si ho do úst.

Když snědl všechno, přikryl se a začal uvažovat o všem, co doteď prožil. Z hrůzou zjistil, že přestával být vyděšený. Rozbolavělý ano, vyděšený ne. Začal přemýšlet, s dalším by mohl Snape přijít. Napadly ho všelijaké hrůzy, ale nedokázal si nic z toho představit.

Když vrzly dveře, trhl sebou, ale překvapeně si znovu uvědomil nedočkavé cuknutí v penisu. Spatřil přicházejícího Severuse Snapea a rozhodl se, že tomu dá šanci. Chtěl totiž vědět, jestli to může být i příjemné.

Severus k němu došel, klekl si a pohladil ho po vlasech. Celou dobu se díval Harrymu do očí. Překvapeně ucítil, jak se ho Harryho ruka dotkla v rozkroku. Severus z něj nespouštěl oči, jen s ním trhl, aby ležel na zádech a stoupl si nad něj. Rozepnul si poklopec a zeptal se: “Chceš si hrát?”

Harry se díval na toho obřího ptáka a polkl. Zavažoval znovu, než se pevně rozhodlJeho vlastní penis totiž překvapivě stál. Klekl si a opatrně olízl špičku Severusova penisu.“Bože,” zavrčel profesor a chytil jej za vlasy, aby svůj penis vrazil Harrymu do krku. Nešetrně, až se Harry zakuckal a vyvalil oči, ale instinktivně polknul, čímž se ten tlak na zadní části krku stal snesitelnějším.

V prvním momentě věřil, že se pozvrací, ale Severus mu nedal šanci a penis prudce vytáhl, jen aby znovu přirazil.

Harry se snažil sebrat. Nechtěl být nemehlo. Zvedl jazyk a penis po celé délce olízl. Byl odměněn Severusovým zasténáním.

Harrymu v hlavě běželo, že to není zase tak špatné. Severusův penis mu v ústech jezdil sem a tam. Chutnal slaně a trochu nahořkle.

Když se blížilo finále, Severus jej vzal za ruku a ukázal mu, jak má mačkat jeho varlata pro zvýšení prožitku. Harry za ně tahal a pak se znovu skoro udusil, protože když byl Severusův penis v zadní části jeho pusy, začalo se z něj řinout sperma.

Harry se chtěl odtáhnout, ale Severus jej chytil za vlasy a držel hona místě. Kašlal, ale většinu sperma mu steklo do krku. Harry cítil, jak mu stoupají žaludeční šťávy, ale to už Severus penis vytáhnul.

“Očisti mi ho, Harry. Buď hodný kluk.” Díval se mu do očí, když se Harry pod tím pohledem naklonil a začal slízávat vlhkost.

Severus si pak jen zapnul kalhoty a usmál se. “Zítra budeme pokračovat v naší roztomilé hře.”

Harry se prudce nadechl. Zmatený sám ze sebe nakonec upadl do neklidného spánku, rozpačitě vzrušený z nového trýznění.


Severus uvažoval nad nejlepším možným pokračováním. Chtěl Harryho ojet. Znovu cítit tu těsnou prdelku kolem svého ocasu a poslouchat ty vzlyky. Věděl, že má obří penis. A věděl, že Harry neměl jedinou zkušenost. Ale bylo mu to jedno, protože ho chtěl. Chtěl mu ublížit a chtěl mu ubližovat i nadále.

Podíval se na věci na svém stole. Může pokračovat s mučením jeho varlat. Tlaková destička a postupné utahování, nebo elektrika?

Objímka kolem penisu a jehly zapíchnuté do varlat, kam by pouštěl proud a pomaličku z něj vydojil jeho vlastní výstřik?

Nechtěl ho vyděsit. Chtěl ho získat a udělat si z něj svého otroka. Až si ho získá a on nebude moct zrušit Otrocké pouto, ukáže mu kouzlo Bušení do varlat.

Severus si uvědomil, že mu chce ukázat celé “cock and ball torture”. Metod způsobování bolesti ho zrazu napadlo hodně, například wax play, bondage, hrátky s močovou trubicí nebo prosté lechtání.

Oči mu padly na pás cudnosti a svěrák.

Zavrtěl hlavou, bondage genitálií a ošukání. To byl nejlepší cíl. A až kývne, že se s ním sváže nezrušitelným Otrockým poutem, udělá mu na penisu piercing.

Severus se pomalu usmál.

Hmátl po provaze a vydal se k Harrymu do kobky.

- POKRAČOVÁNÍ -




bottom of page