top of page
  • Obrázek autoraMimosa Confiante

Bolestné potěšení

Ve skupině Potterslash trochu jinak na facebooku zadala Blanch La Lemur velmi vtipnou hru. Zadání hry znělo: "Vezměte si do ruky Vězně z Azkabanu, otevřete knihu na náhodné dvojstraně a na liché stránce vyberte třetí větu/souvětí odshora. Věta, kterou najdete, bude definovat obsah fanfikce nebo její námět. Napište celou větou, co jste si vylosovali za téma/úryvek a zkuste k tomu vymyslet nějakou anotaci/shrnutí v rámci HP rare shipu. Snažte se neopisovat z již existujících fanfikcí. Výběr postav nechávám na vás (snažte se vyhnout těm běžným oblíbený párům jako je drarry, wolfstar nebo snarry)." a tak jsem si tu knihu vzala, nalistovala stranu 269 a vykoukla na mě věta: "Ať šel kamkoli, objevovali se někde poblíž Crabbe s Goylem a zklamaně zase zmizeli, pokud byl obklopen spoustou dalších lidí." no a co myslíte? Ty postavy jsou zkrátka zcela jasné... A kdo jsem já, abych si nechala tuhle trojku ujít...

 

Prohlašuji, že celý svět Harryho Pottera je výhradním vlastnictvím J.K.Rowling a tento příběh nebyl sepsán za účelem zisku.

 

Jak si Harry všiml, ať šel kamkoli, objevovali se někde poblíž Crabbe s Goylem a zklamaně zase zmizeli, pokud byl obklopen spoustou dalších lidí. Harry přemýšlel, co po něm, asi chtějí. Zmlátit ho? Užít si s ním? Při té poslední možnosti pocítil určité zklamání, byl si jist, že tohle to nebude. Vzrušovala ho myšlenka na skupinový sex, rychle se rozhlédl, jestli si nikdo nevšiml, jak se mu postavil penis a šel si urychleně najít nějakou prázdnou místnost.

Neušel ani dva kroky, když jej někdo chytil zezadu pod krkem a někam táhl. Když se ocitli v prázdné místnosti, přikročil k němu Crabbe a s výrazem dítěte, které dostalo lízátko, mu přes penis přejel rukou a silně mu jej zmáčkl. Harry sykl, ale jinak mlčel. Ucítil, jak únosce povoluje sevření, ale než se stihl zvednout, přirazil mu ruce k lavici a Crabbe na něj poslal nějakou modifikaci svazovacího kouzla, které jej přivázalo k lavici. Už se nedokázal ani hnout. V ten okamžik se mu ukázal i Goyle. Zjevně jeho únosce. Předstoupil před něj, stoupl si mezi jeho roztažené nohy a prudce mu roztrhl košili. Sklonil se a kousl jej bolestivě do bradavky. Harry vyjekl: „Co to děláš?!“ Crabbe se začal smát: „Dáme si jízdu Pottere!“.

Odstrčil Goyla a začal mu sundávat kalhoty. Harry se v ten moment extrémně styděl, protože ten penis mu opravdu trčel do výšky. Crabbe na to koukal a zálibně podotkl: „Asi nebudeš zrovna proti…“.

Zvedl mu nohy na svoje ramena, zatímco Goyle pokračoval v mini mučení Harryho bradavek a zasyčel: „Nemámě čas, takže si tě čubko, nepřipravím…“ plivl si na penis a skoro nasucho do něj zajel. Harry od bolesti viděl hvězdičky. Zasyčel a Goyle se zasmál, zatímco mu zmáčkl bradavku. To už bylo moc slasti najednou a vykřikl. Crabbe nepřestával přirážet a dodal: „Ty jsi naše malá, masochistická děvka…“.

Vydrželi Harryho mučit přibližně 10nminut, než Harryho kouzlem nadzvedli a Goyle se nasoukal pod něj. Jeho penis byl o něco větší a Harry slastně funěl, když do něj zajel. Crabbe na nic nečekal a přidal svůj penis k tomu Goylovu. Harry sebou škubal a vzpínal se jako kůň, tohle spolu nikdy nedělali a on zjistil, že se mu to extrémně líbí. Díky poutům se nemohl hýbat a ta bezmoc ještě víc poháněla jeho vzrušení na maximum, až mocně vykřikl a v učebně vybuchly okenní tabulky.

Tahle ukázka Harryho moci byla i na Crabbea a Goyla moc, oba se udělali najednou do Harryho a vytáhli se z jeho těla. Harry visel vysíleně v poutech, Goyle se nad něj naklonil a políbil jej za ucho: „Dneska to byl obzvlášť vzrušující. Vymysli něco dalšího a pošli vzkaz, jako obvykle…“ Harry zmoženě kývl a Crabbe ho osvobodil z pout. Harry tak sjel na zadek a bolestně hekl, ale s širokým a spokojeným výrazem se za nimi díval.


-KONEC-


bottom of page